W.M. CAERS
W.M. CAERS

Alle boeken zijn terug te vinden als paperback en e-book op:

 

De ogen van de Wolf:

De ogen van de Wolf

De Ogen van de Wolf

Een jong meisje ontmoet na tien jaar terug de man die ze als kind heeft verafschuwd. Ze verzeilt in een web van intriges waarbij niks is wat het lijkt.

De ogen van de Moeder

De ogen van de Moeder

Als een zwerver met zijn kind bezwijkt, vangt een bordeelhoudster hen tegen wil en dank op. Maar wie is de man? En waar is de moeder?

Het afsluitende deel van 'De ogen van de wolf'.

De Negende Cirkel:

De Negende Cirkel

De Negende Cirkel

Een buitenaards wezen wordt door zijn soortgenoten gevangen gezet op een planeet vol magische wezens. Een race tegen de klok begint als blijkt dat die wereld op het punt staat om te vergaan.

 

Cyclus van de Schaduwen:

Begin

Begin

Een hoogtechnologische beschaving wordt terug naar de oertijd gekatapulteerd als haar AI-netwerk wordt vernietigd. Vierhonderd jaar later brengt een oude genezer een kind naar zijn stam. Het begin van een zoektocht naar de Schaduwen die ooit de planeet beschermden.

Het eerste deel van de 'Cyclus van de Schaduwen'.

Midden

Midden

Een verloren stad lijkt de enige hoop te zijn om de mensheid te redden. Maar wat als de Schaduw die ze moet herstellen, ze niet op tijd klaar krijgt? Het tweede deel van Cyclus van de Schaduwen.

Het tweede deel van de 'Cyclus van de Schaduwen'

Einde

Einde

Wanneer de sterkhouder van de Sterrenstad spoorloos verdwijnt, wordt de wereld andermaal in chaos gestort. Maar dan vertrekt de Schaduw die iedereen is vergeten op zoek naar hem.

Het derde en laatste deel van de 'Cyclus van de Schaduwen'.